Be om å bli kontaktet

La samhandling bli din nye superkraft, og opplev kontakten du får ansikt-til-ansikt uansett hvor du er i verden. Ingen grunn til å fly raskere enn lyset; når du må samarbeide med kolleger på den andre siden av jorden er du der på et blunk. Uten å måtte forlate kontoret.


Før kunne opptil 90% av informasjonen som ble delt i et møte gå tapt idet det var over. Med smarte funksjoner som lar deg ta automatiske møtenotater eller å ta opp møter unngår du dette problemet. Med en rekke nye superkrefter vil arbeidslivet bli enklere og mer produktivt, selv når du arbeider med mennesker i samme rom.


Reduser karbonavtrykket ditt. Legg til rette for at de ansatte kan arbeide mer effektivt samtidig som du gir dem en bedre balanse mellom arbeid og fritid. Samkjør bedriftens virksomhet internasjonalt, og du åpner for raskere, bedre og mer koordinert beslutningstaking.


La oss vise deg hvordan du kan prestere som en superhelt. Få en smakebit nå, med 30 dagers gratis* tilgang til UCS; vår avanserte, skybaserte videosamhandlingsplattform.


Supert! Vis meg mer.

Superhelters utstyr bare virker. Slik er det også med supersamhandlingsplattformene fra Ricoh. Bare koble alt sammen og få mer gjort. Du kan velge blant et arsenal av enheter og teknologier. Og alt er enkelt, trygt og i harmoni. Du og kollegene dine kan bruke de nye superkreftene deres over alt, samtidig som dere er helt trygge for superskurker.


Forandre måten du jobber på. Kombiner kraftig maskinvare som interaktive tavler, projektorer og videokonferansesystemer med et stort utvalg programvare og smarte verktøy. Kombinasjonsmulighetene gjør at du kan beholde eksisterende systemer og unngå både forhåndskostnader og endringer i nettverket ditt.


Du betaler rett og slett etter hvert som selskapet vokser, og du kan tilpasse skyløsningene slik at du kan samarbeide med gjester, bare ved hjelp av noen tastetrykk.


La oss vise deg hvordan du kan reagere som en superhelt. Få en smak nå, med 30 dagers gratis* tilgang til vår avanserte, skybaserte videosamarbeidsplattform; UCS.


Supert! Vis meg mer.

Det trengs superkrefter for å lede en internasjonal bedrift. Å koordinere mennesker, eiendeler og eiendommer til å oppnå de beste resultatene er ingen liten oppgave. En samhandlingsplattform fra Ricoh kan gjøre den mer overkommelig.


Organiseringen av møter, rombestillinger, dokumentdeling og møtereferater kan bli enda enklere og mer koordinert. Gjør mer og unngå unødige flaskehalser, og arbeidet vil bli smidigere for alle. Ledelses- og koordineringsfunksjoner, sammen med vårt globale distribusjons- og støttenettverk, gjør det enkelt. De gir deg innsikt i sanntid om hvordan dere benytter arbeidsplassene. Dette hjelper deg med å styre eiendomsinvesteringer mer effektivt og å oppnå besparelser på opptil 50 %.


Gi dine ansatte muligheten til å bli supereffektive ved å gi dem smarte funksjoner som fjerner irritasjonsmomenter fra møter og lar dem fokusere på økt verdi istedenfor endeløs administrasjon. Få alt dette med minimal forskuddsbetaling og lave løpende kostnader. Deretter kan du skalere opp og ned etter dine behov og muligheter.


La oss vise deg hvordan du kan optimalisere som en superhelt. Få en smakebit nå, med 30 dagers gratis* tilgang til vår avanserte, skybaserte videosamhandlingsplattform; UCS.


Supert! Vis meg mer.

Les hvordan du kan prestere som en superhelt med Ricohs plattform for supersamhandling

Se hvordan samhandlingsplatformen fra Ricoh kan hjelpe deg til å prestere som en superhelt.

Se hvordan en supersamhandlings-
plattform fra Ricoh kan hjelpe deg til å reagere som en superhelt.Ta kontakt, og finn ut hvordan du kan gi produktiviteten din superkrefter


Se hvordan
AkzoNobel
gjorde innovasjon bærekraftig med supersamhandling

Fordeler for AkzoNobel

  • Engasjementnivået og arbeidstilfredsheten økes.
  • Man kan jobbe raskere og mer effektivt sammen, uansett hvor man er.
  • Ved å bruke en app på mobilen, kan de ansatte raskt og enkelt finne tilgjengelige møtesteder.